logo

Tango begynder – hvordan kommer man i gang?

Først: Find en partner

Der skal to til tango. Du kan lede efter en partner her: (Partner Søgning) eller skrive til os og spørge, om vi har nogen, der ligesom dig, ønsker at komme i gang, og endelig kan du spørge i din egen omgangskreds, din mand, din kone, din kæreste, ven eller veninde, din kollega, din chef, din bror eller søster. Tango er for alle, bare man er to!

Herefter er der følgende muligheder

  • Introtime
  • Practica
  • Begynderhold
  • Privatundervisning

Introtime

Prøv sammen med din partner en introtime på vore begynderhold mandage 18.00-19.00 link til begynderholdstekst?

tilmeld

Practica

Kig forbi vores ugentlige practica (øveaften), hvor aftnens vært vil vise jer de første trin  – onsdage 19.30 -22.30. link til practicatekst? På practicaen kan du komme også uden partner og bare suge til dig af tangoens stemning.

tilmeld

Begynderhold

Tilmeld jer vores begynderhold. Begynderholdet er vores indslusningshold, hvor du altid kan starte. link til begynderholdstekst?

Hvad kræves?

aldersgrænse: ingen

forkundskaber: ingen

fysiske krav: ingen

påklædning: det du har det godt i

sko: i længden får du brug for dansesko, men i starten er det vigtigste, at have sko, der er behagelige for fødderne. Undgå spidse sko, tunge sko, sko med gummisåler.

tilmeld

Privattimer

Supplér eventuelt med privattimer. Privattimer kan tages både individuelt og som par. Meget i tangoens væsen lægger op til at studere på egen hånd og ikke kun i holdundervisning. I privatimerne har vi en helt anden mulighed for at formidle dansen med mere eksempel og mindre ord og give individuel vejledning. Privattimer er desuden altid et alternativ til dem, der ikke kan få logistikken til at passe med andre tilbud.

skriv eller ring til os for nærmere aftale

  • linus@tangourquiza.com – tlf. 27 11 24 10
  • camilladahlgreen@gmail.com – tlf. 25 72 02 88