/
logo

Arrangementer

Tangosommerferie San Remo 2019

1. jul.-8. jul. 2019

Tangoferie med gammeldags rivierastemning og lækkert ligurisk køkken på stemningsfuldt hotel i San Remo, Ligurien

Hotel Lolli er et unikt, smukt, gammelt, familiedrevet, art nouveau hotel 50 meter fra vandet, kun en times transport fra Nice. Stemningen er kasino, palmer, riviera, men alt sammen i afdæmpede og hyggelige omgivelser. Hotellet ligger lige ved siden af den historiske, russisk-ortodokse kirke og ved byens gamle togstation. Herfra spadserer man ind i San Remos centrum ad de to hovedstrøg butiksgaden Corso Matteotti eller strandpromenaden Corso dell' Imperatrice eller går de få meter ned til stranden og dens små strandcaféer for at nyde havbrisen. I baglandet til San Remo er der mulighed for at udforske natur og landsbyer i de norditalienske bjergegne.
Aftensmaden på Hotel Lolli er et ritual af liguriske specialiteter serveret i den stilige restaurantsal med vand- og parkudsigt. Desuden har hotellet en dejlig tagterasse at nyde havudsigten fra.
Formiddagene tilbringer vi på hotellet med tre timers fordybende undervisning i en sal stillet til rådighed af hotellet. Eftermiddagene er fri til blandt andet at cykle langs den panoramiske cykelrute langs rivieraen eller andre udflugter eller blot at tage på badetur lige foran hotellet. Sammen med gruppen arrangerer vi eftermiddagspracticaer og aftenmilongaer enten på hotellet eller hvor vi eventuelt kan kombinere med lokale milongaer.

læs mere om hotellet her: http://www.lollihotel.it/?lang=en

Bemærk, at hotellet beder om skånsomme sko. Hvis du ikke har øvesko uden hæle kan du prøve her:

https://www.straekogboej.com/gymnastics/gymnastiksko-til-voksne/gymnastiksko.html

Det kan ske, at vi vil improvisere alternative steder at danse om eftermiddagen/aftnen, så medbring også almindelige tangosko samt sko, der kan tåle lidt udendørs dansegulv.

Undervisere er Camilla & Linus

Praktisk info og programoversigt (Skema med nøjagtige tider kommer senere og tilsendes deltagere):

Praktisk info og programoversigt (Skema med nøjagtige tider kommer senere og tilsendes deltagere):

Mandag
check-in kl. 15.00 (man kan komme fra 12.00 og efterlade bagage).
velkomstmiddag
aftenmilonga

Tirsdag til søndag
dagligt skema:
morgenmad
tangoundervisning på hotellet
frokost (ikke inkluderet - spis, hvor og som du vil - på hotellet eller i byen)
eftermiddagspractica
middag
aftendans

Mandag
morgenmad
udtjekning kl. 12.00

Pris: 6.000 kr.
Inkluderer:
15 timers tangoundervisning + mulighed for daglig practica
7 overnatninger i dobbeltværelse
halvpension
aftendans

Prisen inkluderer ikke:
frokost
transport til eller i Italien
alle forsikringer

Tilmelding:
Send en mail til: linus@tangourquiza.com
Depositum 1000 kr. betales ved tilmelding og
resterende betaling på 5.000 kr. betales senest 1.5.2019.

Betaling:
Linus Aabye
Reg.nr: 5501
Kontonr: 6890367729

Der er et maks antal deltagere på 30 dansere.

Tangosommerferie Portico di Romagna 2019 (Udsolgt)

15. jul.-20. jul. 2019

En dukkert i floden, stille landsbyliv, dans i byens teatersal, hvor man kan åbne dørene ud til floden og floddalen, renoverede værelser indrettet efter den originale indretning fra 1800-tallet, Appeninernes bløde bakker som de daglige omgivelser, dedikerede kokke, der afholder internationale madkurser, økologiske råvarer fra egen urtehave, morgenmad med hjemmebagt brød og friskpresset juice og frisk frugt, fire-retters aftensmiddag med regionale specialteter. Det er, hvad hotellet Al Vecchio Convento i den lille by Portico di Romagna har at byde på.
Hér vil vi til bringe seks sommerdage og -nætter sammen og fordybe os i tangoundervisning i formiddagstimerne, practicaer om eftermiddagene og gastronomisk forkælelse og badeture resten af tiden. Man kan også udforske naturen i området, hvor skovene er en del af Unescos Verdensarv - til fods eller på cykel.
Hotellet er det eneste i byen, så man skal ikke forvente at møde andre turister, men til gengæld vil hotellet indbyde områdets tangodansere til danseaften i byen, mens vi er der.

Portico di Romagna ligger mellem Firenze og havet, godt 300 km til enten Roms eller Milanos lufthavne, 100 km til Bologna eller Firenze.

læs mere om hotellet her: http://www.vecchioconvento.it/it/

Det kan ske, at vi vil improvisere alternative steder at danse om eftermiddagen/aftnen, så medbring udover almindelige tangosko også sko, der kan tåle lidt udendørs dansegulv.

Undervisere er Camilla & Linus

Praktisk info og programoversigt (Skema med nøjagtige tider kommer senere og tilsendes deltagere):

Mandag
check-in kl. 15.00
velkomstmiddag
aftenmilonga

Tirsdag til lørdag
dagligt skema:
morgenmad
tangoundervisning i teatersalen
frokost (ikke inkluderet - spis, hvor og som du vil - på hotellet eller i byen)
eftermiddagspractica
middag
aftendans

Søndag
morgenmad
udtjekning kl. 11.00

Pris: 5.750 kr.
Inkluderer:
15 timers tangoundervisning + mulighed for daglig practica
6 overnatninger i dobbeltværelse
halvpension
aftendans

Prisen inkluderer ikke:
frokost
transport til eller i Italien
alle forsikringer

Tilmelding:

Send en mail til linus@tangourquiza.com

Nuestros Maestros!

15. jul.-20. jul. 2019

Presentamos: Nuestros Maestros!

2019 er det år, hvor vi kommer til at kunne præsentere begge vore maestro-par i København og endda med næsten kun en måneds mellemrum. Det bliver helt unikt for os at kunne give denne gave til vores elever og andre tangodansere. I vores egen undervisning lægger vi stor vægt på at forklare, hvor vores dans kommer fra. Derfor hedder vores hold Pasos de los Maestros I og II. Den store begivenhed bliver muligheden for at opleve trinene fra mestrene selv.
At begge vore maestropar kommer til København er ikke bare en mulighed for at opsamle unik tangoviden og at få det fra kilden, men også en enestående lejlighed til at forstå traditionen og dens udvikling. Carlos og Rosa repræsenterer en dans fra 50'erne, mens Natalia og Alejandro repræsenterer 80'ernes genopdagelse af tangoen i Buenos Aires. Dette afspejler sig både i figurer og i teknik og man kan kun blive tangoklogere af at møde disse enestående ambassadører for hver deres æra.

Carlos og Rosa i København 2019 10. - 12. maj

Om Carlos og Rosa
Som ung sneg Carlos sig ind på practicaerne i Buenos Aires og fik lov at være der mod at danse dame. Dygtige dansere øvede sig med ham, indtil han blev gammel og øvet nok til at lære at føre og selv blev en dygtig danser og overleverer af 50'ernes virtuose tangotrin. Resten er historie, som han selv vil sige. I hvert fald er Carlos og Rosa, der har dannet par i over 50 år, af skæbnens veje endt med at være nogle af de mest søgte danselærere i Buenos Aires og deres tangoarv har formet utallige dansepar. Deres practica i Sunderland Club i bydelen Villa Urquiza er legendarisk og besøgt af dansere fra hele verden.

Om Natalia:
Natalia Hills debuterede allerede som tangodanser som 9-årig. I sin barndom gik hun til danseundervisning og tangoen lærte hun af sin morfar og gamle milongueros, der frekventerede barndomshjemmet i Buenos Aires. Siden gik hun i års lære både hos Miguel Balmazeda og Antonio Todaro. Natalia har aldrig studeret teknik, men har inkorporeret dansen gennem de gamle maestros instruktioner. For Natalia er tangoen en overleveret skat, hun er født og opvokset med. Hun er én af tangoverdenens største stjerner og har optrådt på store scener overalt i verden fra Broadway til Teatro del Colon. Ved siden af sit liv som showdanser har Natalia en lang karriere også som koreograf og har sit eget kompagni Tangueros del Sur, der har været hendes kompagni i New York, men som hun de sidste par år har givet base i Athen med store forestillinger på Herodion-teatret.

Om Alejandro:
I 1989 blev Alejandro Aquino udvalgt af Maestro Osvaldo Pugliese til at tage på turne med Puglieses orkester til Amerika, Asien og Europa, hvilket også inkluderede den historiske koncert med Osvaldo Pugliese og Astor Piazzolla i Amsterdam samme år.
Alejandro er uddannet ved Superior Art Institute of Colon Theatre in Buenos Aires, hvor han blev en del af det berømte teaters kompagni. I 1988 optrådte Alejandro i Juan Carlos Copes' forestilling "Tango-Tango" på Corrientes og besluttede herefter at dedikere sig fuldt ud til tangoen. Det førte til studier hos så store maestros som Miguel Balmaceda, Antonio Todaro og Pepito Avellaneda og en lang karriere med tangoens store orkestre. I 1992 lavede Alejandro sit første eget show "Tangoueros", der turnerede i Europa og høstede meget ros hos anmelderne og herefter fulgte flere forestillinger i Alejandros produktion: "Milonga Boulevard" (1996), "Tribute to Osvaldo Pugliese" (2003). I de seneste år har Alejandro arbejdet med i kompagniet Tangueros del Sur som solodanser og koreograf.

Carlos og Rosa i København 2019 10. - 12. maj

PROGRAM
Fredag 10. maj kl. 16.30 - 19.30: Workshop 1
Lørdag 11. maj kl. 12.00 - 15.00: Workshop 2
Søndag 12. maj kl.12.00 - 15.00: Workshop 3

Workshop 1
Det smukke par: Instruktion i parret - holdning, gang og omfavnelse.
Tango movida, frække trin fra 50'erne

Workshop 2
Det smukke par: Instruktion i parret - holdning, gang og omfavnelse.
Danse til Di Sarli, smukke salontrin

Workshop 3
Det smukke par: Instruktion i parret - holdning, gang og omfavnelse.
Danse til Canaro, tango antigua

Pris per workshop: 500 kr. Alle 3 workshops: 1300 kr.

Tilmelding: camilladahlgreen@gmail.com
Oplysninger: 25 72 02 88

Niveau: fortsætter til øvet

Natalia og Alejandro i København 2019 21. - 23. juni

PROGRAM
Fredag 21. juni kl. 16.30 - 19.30: Workshop 1
Lørdag 22. juni kl. 12.00 - 15.00: Workshop 2 (OBS Hal C)
Søndag 23. juni kl.12.00 - 15.00: Workshop 3

Workshop 1
Teknik - gang og baser
Danse til Pugliese

Workshop 2
Teknik - ochos og boleos
Danse til Pugliese
(Undervisningen finder sted i Hal C, Arsenalvej 6).

Workshop 3
Danse til Piazzolla
Milonga

Pris per workshop: 500 kr. Alle 3 workshops: 1300 kr.

Tilmelding: camilladahlgreen@gmail.com
Oplysninger: 25 72 02 88

Niveau: fortsætter til øvet