/
logo

Lokaleudlejning på Bryggen

Vi lejer både store og lille sal ud til undervisning og arrangementer.
Store sal, der rummer et caféområde og et stort dansegulv, egner sig til konferencer, større sammenkomster og danseundervisning med mange deltagere, mens lille sal er et mere meditativt rum, der egner sig til mere fordybende undervisning som yoga, mindre dansehold eller foredrag.

Begge sale har trægulve og udsigt ud til kanalvand og grønt område. Store sal har desuden vinduer og port ud mod akacietræerne og parkeringspladsen og den daglige færden i FDBs gamle pakhusområde.

Kontakt os for nærmere information for både enkelte arrangementer og langtidsbaserede reservationer.

Kontakt: Linus@tangourquiza.com

 

Store Sal

Store sal har plads til større arrangementer og er velegnet til både store og små familiefester, firmafester, events, koncerter og meget mere.

Tangobars store sal er skabt til fest. Vores dejlige sal kan forandre sig fra intim koncertsal til kæmpe receptionslokale, fra afslappet familiebegivenhed til den helt store bryllupsfest. Lav dit eget arrangement eller lad os arrangere. Kontakt vores arrangør for priser og muligheder: arnar@thor-productions.com tlf: 20 15 05 35

Lille sal

Velegnet til mindre eller løbende arrangementer - yoga, danseundervisning, konference.

Vores lille sal er et oplagt undervisningslokale og egner sig både til fysiske aktiviteter som yoga og dans eller til foredrag. Der er spejlvæg, lille lydanlæg, trægulv, hvid væg til billedprojektion og smuk udsigt. Lokalet udlejes på timebasis.