/
logo

Tango Workshops

Obs! Vigtig info

Vi oplever problemer med synkronisering af begivenheder.

I forhold til de aktuelle problemer med facebook og datadeling, har de lukket midlertidigt ned for mange funktioner. Dette giver os nogle udfordringer med at synkronisere begivenheder mellem facebook og hjemmesiden. Tjek vores Facebook side for aktuelle begivenheder.

Søndagsskole

På udvalgte søndage fra 13-16

Stræbersøndag er en hyggelig, intensiv og givende måde at tilbringe sin søndag eftermiddag med tango på. Hver stræbersøndag indeholder en times gruppeundervisning i varierende temaer. Resten af tiden fokuserer parrene på deres egen dans under individuel vejledning og instruktion fra lærerne. Stræbersøndag afholdes 2-3 gange per sæson. Se kalenderen på hjemmesiden for datoer. Tid: 13-16 Pris: 280 kr. / 2 klip Undervisere: Linus / Camilla Tilmelding: linus@tangourquiza.com

Kommende Stræbersøndag arrangementer

Søndagsworkshops i Næstved med Camilla og Linus

Fem søndage med fokus på gode tangovaner og uddannende figurer:

Vi arbejder i workshopsene i to moduler med en lille pause i mellem. I første modul arbejder vi med gang og omfavnelse og bruger basistrinene til at arbejde med kontakten i parret og dansens sensationer. I andet modul arbejder vi med trin og længere trinkombinationer med fokus på, hvordan dynamikken opstår og hvordan hver part bidrager til figuren. Om vores dans Linus og Camilla har begge tilegnet sig tangoen med stor vægt på traditionen og med stor respekt for de gamle tangomaestros uovergåelige virtuositet. I alt vores arbejde forsøger vi at nå frem til de sensationer og den styrke, der er særlig for tangoens væsen og som er givet til os i de overleverede trin, hvis vi også leder efter, hvordan de skal udføres. Sted: Grønnegades kaserne Tid: 13.00 - 16.00 Pris: 300 kr. per deltager per gang Tilmelding: http://tangourquiza.com/tilmelding/ Tilmeldingsfrist: Hver enkelt workshop kræver tilmelding. Der er et minimum på 14 deltagere og et maksimum på 24 deltagere. Tilmeldingsfristen er senest en uge inden workshop.

Kommende Søndagsworkshops i Næstved 

Carlos og Rosa i København

Vi er så glade for at kunne præsentere vores store maestros fra Buenos Aires

På trods af en høj alder er de hverken bange for at rejse eller arbejde, fordi tango er deres liv. Som ung sneg Carlos sig ind på practicaerne i Buenos Aires og fik lov at være der mod at danse dame. Dygtige dansere øvede sig med ham, indtil han blev gammel og øvet nok til at lære at føre og selv blev en dygtig danser og overleverer af 50'ernes virtuose tangotrin. Resten er historie, som han selv vil sige. I hvert fald er Carlos og Rosa, der har dannet par i over 50 år, af skæbnens veje endt med at være nogle af de mest søgte danselærere i Buenos Aires og deres tangoarv har formet utallige dansepar. Deres practica i Sunderland Club i bydelen Villa Urquiza er legendarisk og besøgt af dansere fra hele verden. PROGRAM Onsdag: Practica a la Sunderland 18.00 - 20.30, entré 150 kr. Torsdag: Workshop 1, kl. 15.00 -18.00 Fredag: Privattimer Lørdag: Workshop 2, kl. 12.30 - 15.30 OBS! undervisningen foregår på M2 Søndag: Workshop 3, kl. 12.00 - 15.00, Milonga Intermezzo 16.00 - 24.00 Nærmere info: Practica á la Sunderland. Alle niveauer. Kom med eller uden partner. Entré 150 kr. betales i døren. Ingen mobile pay. Workshop 1 Det smukke par: Instruktion i parret - holdning, gang og omfavnelse. Tango Antigua, caminatas à la Carlos Workshop 2 Det smukke par: Instruktion i parret - holdning, gang og omfavnelse. Frække trin fra 50’erne Workshop 3 Carlos’ juveler: enrosques, barridas, overraskelser. Pris per workshop: 500 kr. Alle 3 workshops: 1300 kr. Tilmelding: camilladahlgreen@gmail.com Oplysninger: 25 72 02 88 Niveau: fra letøvet til øvet

Kommende Carlos og Rosa i København 

Tangosommerferie i San Remo

Tangoferie med gammeldags rivierastemning og lækkert ligurisk køkken på stemningsfuldt hotel i San Remo, Ligurien

Hotel Lolli er et unikt, smukt, gammelt, familiedrevet, art nouveau hotel 50 meter fra vandet, kun en times transport fra Nice. Stemningen er kasino, palmer, riviera, men alt sammen i afdæmpede og hyggelige omgivelser. Hotellet ligger lige ved siden af den historiske, russisk-ortodokse kirke og ved byens gamle togstation. Herfra spadserer man ind i San Remos centrum ad de to hovedstrøg butiksgaden Corso Matteotti eller strandpromenaden Corso dell' Imperatrice eller går de få meter ned til stranden og dens små strandcaféer for at nyde havbrisen. I baglandet til San Remo er der mulighed for at udforske natur og landsbyer i de norditalienske bjergegne. Morgenmadsbuffetten på Hotel Lolli er overdådig og aftensmaden et ritual af liguriske specialiteter serveret i den stilige restaurantsal med vand- og parkudsigt. Desuden har hotellet en dejlig tagterasse at nyde havudsigten fra. Formiddagene tilbringer vi på hotellet med tre timers fordybende undervisning i en sal stillet til rådighed af hotellet. Eftermiddagene er fri til blandt andet at cykle langs den panoramiske cykelrute langs rivieraen eller andre udflugter eller blot at tage på badetur lige foran hotellet. Sammen med gruppen arrangerer vi eftermiddagspracticaer og aftenmilongaer enten på hotellet eller hvor vi eventuelt kan kombinere med lokale milongaer. læs mere om hotellet her: http://www.lollihotel.it/?lang=en Bemærk, at hotellet beder om skånsomme sko. Det vil sige en tangosommer uden stiletter, hvilket vi glæder os til at tage udgangspunkt i rent tangoteknisk. Hvis du ikke har øvesko uden hæle kan du prøve her: https://www.straekogboej.com/gymnastics/gymnastiksko-til-voksne/gymnastiksko.html Det kan ske, at vi vil improvisere alternative steder at danse om eftermiddagen/aftnen, så medbring også almindelige tangosko. Undervisere er Camilla & Linus Praktisk info og programoversigt (Skema med nøjagtige tider kommer senere og tilsendes deltagere): Fredag check-in velkomstmiddag aftenmilonga Lørdag til torsdag dagligt skema: morgenmad tangoundervisning på hotellet frokost (ikke inkluderet - spis, hvor og som du vil - på hotellet eller i byen) eftermiddagspractica middag aftendans Fredag morgenmad udtjekning Pris: 5.750 kr. Inkluderer: 15 timers tangoundervisning + mulighed for daglig practica 7 overnatninger i dobbeltværelse halvpension aftendans Prisen inkluderer ikke: frokost transport til eller i Italien alle forsikringer Tilmelding: Send en mail til: linus@tangourquiza.com Depositum: 1000 kr. betales inden 1.5.2018 Betaling: resterende betaling på 4.750 kr. betales senest 1.5.2018 Betaling: Linus Aabye Reg.nr: 5501 Kontonr: 6890367729 Der er et maks antal deltagere på 30 dansere.

Kommende Tangosommerferie i San Remo 

Tangosommerferie i Umbrien med smuk natur og godt selskab

For tredie år i træk inviterer vi til: Tangosommerferie i Umbrien med smuk natur og godt selskab!

Tilbring en uge på firestjernet hotel i Umbriens rustikke landskab med udsigt til Trasimenersøen. Tre timers daglig undervisning, eftermiddagspractica i Pinjeskoven og milonga på udendørsterassen. Vi har igen lavet en aftale med hotellet Relais La Fattoria i den lille umbriske by Castel Rigone om at huse os til en uges tangoferie. Hotellet er meget stolte af både deres meget fine kok og deres panoramaterrasse og vi glæder os til i disse smukke omgivelser at tilbyde intensiv tangoundervisning om dagen og eksklusiv, udendørs tangohygge om aftenen. Stedet: Castel Rigone er en lille, smuk, middelalderlandsby i 650 meters højde. Hotel Relais La Fattoria er et firestjernet hotel i en bygning oprindeligt fra det 17. århundrede med smukt indrettede værelser og en udendørs pool. Området: Umbrien er en uspoleret del af Italien med smuk natur og mange kulturelle seværdigheder. Besøg for eksempel: Perugia, Assisi, Siena, Cortona, Montepulciano… Lærerne: Linus og Camilla Program - nøjagtige tider følger i særskilt skema efter tilmelding: Mandag: check-in velkomstmiddag udendørs aftenmilonga Dagligt skema: morgenmad på terrassen tango i riddersalen frokost (ikke inkluderet - spis, hvor og som du vil - på hotellet eller i landsbyen) Eftermiddagpractica i pinjeskoven middag aftenmilonga Pris: 5.750 kr. Inkluderer: 15 timers tangoundervisning + mulighed for daglig practica 7 overnatninger i dobbeltværelse halvpension med umbrisk, kulinarisk køkken udendørs milonga hver aften Prisen inkluderer ikke: frokost transport til eller i Italien Alle forsikringer Tilmelding: Send en mail til: linus@tangourquiza.com Depositum: betales inden 1.5..2018. 1000 kr. Betaling: resterende betaling på 4.750 kr. betales senest 1.5.2018 Betaling: Linus Aabye Reg.nr: 5501 Kontonr: 6890367729 Der er et maks antal deltagere på 30 dansere.

Kommende Tangosommerferie i Umbrien