/
logo

Practica og tangoteknik

Practicaen er historisk set stedet, hvor dansen blev skabt. Her har dansere til alle tider mødtes i et kreativt og socialt forum for at øve sig og udvikle dansen. Under tangoens guldalder var det utænkeligt at gå ud og danse socialt uden at øve sig først og afprøve sine trin og ideer.

Idag er practicaen et bindeled mellem undervisningen og det at danse på en milonga.

Man kan øve sig på det, man lærer i timerne, vænne sig til en ny dansepartner, blive mere fortrolig med sin egen partner, afprøve sine trin uden frygt for at forstyrre dansegulvet og frem for alt få en løbende feedback fra aftnens lærer, som er til rådighed hele aftnen.

Practicaen er også et socialt omdrejningspunkt både for skolens elever og andre som har lyst til at deltage i stemningen. Man øver sig i fællesskab, lærer de andre dansere at kende og afprøver det man har lært med andre.

Vi starter altid med en halv times fælles opvarming/tekniktræning uden partner. Efterfølgende er der fri dans med vejledning fra aftnens lærer. Danserne opfordres til at danse med hinanden og ikke kun med deres egen partner. Alle er velkomne! Også nybegyndere som vil få hjælp til at træde de første skridt.

Practicaen starter med 45 minutters tangoteknik, uden partner og for alle niveauer

Kommende Practica arrangementer

Praktisk info:

  • 17.30-18.15: Tangoteknik
  • 18.15-20.15: Practica med guid (og mixer)
  • Pris: 100 kr. med teknik, 60 kr. uden teknik

Undervisere: Linus / Camilla